Hot stone massage

Hot stone massage

Hos Massage Randers tilbyder vi også Hot Stone massage. Massagen er anderledes ved at der bruges opvarmede lavasten. Lavastenene masseres blidt på kroppen og har en afstressende effekt. Stenene er ca. 50 grader varme og de varmer op omkring områdes der behandles. Stenene lægges strategisk på kroppen, for at opnå det maksimale udbytte. Varmen trænger dybt ned i muskulaturen og afhjælper spændingerne. Hot Stone massage øger blodtilførslen til området der behandles, da varmen udvider blodkarrene og blodet dermed bedre kan forsyne området.

Kroppens eget beredskab og skraldemænd findes i blodet, du kan derfor med fordel vælge Hot Stone massage til at supplere kropsmassagen. Hot Stone massagen er et gratis tilvalg til Massage Randers’ oliemassage behandlinger på henholdsvis 60 minutter eller 90 minutter.

Du kan hjælpe din krop til selvhjælp forstået på den måde, at du skaber de bedste forudsætninger og rammer for at din krop kan fungere optimalt.

Kombinationen mellem oliemassage og hot stone massage giver en fantastisk og vidunderlige følelse af velvære. Oliemassagens dybe massagestrøg sammen med varmen fra lavastenene skaber en afslappet atmosfære, som afhjælper dybe spændinger, stive og ømme muskler og bevirker dopamin frigivelse i hjernen, hvilket har en positiv psykisk påvirkning på humøret og tankerne.

  • 60 minutter dækker primært over rygmassage. DDK 400,-
  • 90 minutter dækker over en helkropsmassage. DDK 600,-

Lyder det stadig underligt? Se videoen nedenfor, som viser nøjagtigt hvad en Hot Stone massage er.

Ser det ikke lækkert ud?
Ring på +45 61455965 eller skriv via Facebook Messenger.

Massage Randers | Hot stone massage | Sorte massagesten på ryg