Ansigtsmassage

Ansigtsmassage Randers

Den ansigtsmassage Massage Randers tilbyder er en meget unik ansigtsbehandling, som består af og akupressuermassage, som er massage og stimulering af akupressurpunkterne i ansigtet, med mulighed for at få lagt ansigtsmaske og øjenserum. Massageteknikken øger blodgennemstrømningen i ansigtet, afspænder ansigtsmuskulaturen, hvilken faktisk ofte er årsagen til at vi har rynker og fuger i ansigtet. Massagen får simpelthen ansigtet til at slappe af og det giver ansigt en helt ny, lækker glød.

Ansigtsmassagen med stimulering af akupressurpunkterne lindrer hele kroppen for spændinger og affaldsstoffer, den forbedrer kroppens blodcirkulation og har indvirkning på hele kredsløbet. Ikke nok med det så virker behandlingen også vilkårsoptimerende organerne. Behandlingen giver ansigtet ny frisk glød med et let og naturligt ansigtsløft, der også har anti-ageingeffekt efterfølgende. Akupressurmassage kan bedst sammenlignes med akupunktur, bare uden nåle og kun via specielle tryk gennem massagen på akupressuerpunkterne. Massagen frigiver energi i hele kroppen, den er smertelindrende, den bevirker en bedre nattesøvn og skaber i helhed et bedre velvære.

Hos Massage Randers tilbydes der kun en slags behandling indenfor ansigtsmassage. Det er selvfølgelig op til klienten om der ønskes ansigtsbehandling med produkterne, ansigtsmaske og øjenserum, det er en mulighed at få tilført i behandlingen uden merpris.

  • 60-75 minutter dækker over anti-ageing massage. DDK 650,-Mulighed for ansigtsbehanding med maske & øjenserum uden merpris.

Ring på +45 61455965 eller skriv via Facebook Messenger.

Massage Randers | Ansigtsmassage |Kvinde får massage af tindingerne